Hogy juthat hozzá a megvásárolt termékhez és hogyan egyenlítheti ki annak ellenértékét?


Személyes átvétel / Átvételi pontok - INGYENES

Székesfehérvár területén a székhelyünkön és raktárunkon előzetes időpont egyeztetés alapján biztosítani tudunk személyes átvételt készpénzes fizetéssel, előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel / barion egyenleggel. (Nem vagyunk bolt, csak webáruház, nincsen állandó nyitvatartásunk.)

Átvételi pontok:

  • azonnal átvehető raktárunkon:
    8000 Székesfehérvár, Körte utca 12.
  • 1-3 munkanapon belül átvehető székhelyünkön (telefonos egyeztetés alapján): 
    8000 Székesfehérvár, Adonyi út 96.

 

Kiszállítás FOXPOST csomagautomatába (2-3 munkanap)  - Díjtáblázat alapján

Lehetőség van FOXPOST csomagautomatába való kézbesítésre is, amennyiben a csomag súlya 25 kg alatt van és belefér a legnagyobb 60 x 60 x 36 cm méretű dobozba. A beérkező rendeléseket a következő munkanapon feladjuk és így a kiválasztott célautomatában legkésőbb a feladást követő 1-2 munkanapon belül lesz elérhető. A célautomatában a megérkezéstől számítva 3 naptári nap áll rendelkezésre a csomag felvételére!
Újdonság a FOXPOST automatánál 150 000 Ft értékig utánvétellel fizetni a csomag átvételekor. Ilyenkor az automatánál kell bankkártyával fizetni! Az aktuális automata listáról a www.foxpost.hu weboldalon tájékozódhat.

FOXPOST csomagautomata
Súly Előre utalás
Online bankkártya / Barion
Utánvétel (Bankkártya az automatánál)*
0-25 kg 1 300 Ft 1 600 Ft


 

Kiszállítás FOXPOST házhozszállítással (3-4 munkanap)  - Díjtáblázat alapján

Lehetőség van FOXPOST házhozszállítással való kézbesítésre is, amennyiben a csomag súlya 15 kg (S) vagy 25 kg (M) alatt van és belefér a legnagyobb 60 x 36 x 11 cm (S) vagy 60 x 36 x 19 cm (M) méretű dobozba. A beérkező rendeléseket a következő munkanapon feladjuk, amelyet a Foxpost partnere, az Express One futárszolgálat a feladást követő 3-4 munkanapon munkanapon belül kiszállít. Amennyiben nem tudjuk feladni a csomag mérete miatt, akkor MPL futárszolgálattal küldjük a csomagot.

FOXPOST házhozszállítás
(Express One)
Súly / Méret Előre utalás
Online bankkártya / Barion
Utánvétel
(S) 0-15 kg / 60x36x11 cm 2 500 Ft 2 800 Ft
(M) 0-25 kg / 60x36x19 cm 3 300 Ft 3 600 Ft


 

Online fizetési lehetőség

Weboldalunkon lehetőség van Online Bankkártyás fizetési lehetőségre a Barion rendszerén keresztül. Kényelmesen fizethet regisztráció nélkül a bankkártya adatainak megadásával, vagy kiegyenlítheti a Barion egyenlege segítségével. Fontos tudni, hogy wbeoldalunk semmilyen bankkártya adathoz nem fér hozzá, mivel minden fizetési tranzakció a Barion megbízható rendszerében történik.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhat közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltöltsön egy Barion-egyenleget - ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség! Ha erről szeretne tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu