Hogy juthat hozzá a megvásárolt termékhez és hogyan egyenlítheti ki annak ellenértékét?


Személyes átvétel - INGYENES

Székesfehérvár területén a székhelyünkön és raktárunkon előzetes időpont egyeztetés alapján biztosítani tudunk személyes átvételt készpénzes fizetéssel vagy előre utalással. (Nem vagyunk bolt, csak webáruház, nincsen állandó nyitvatartásunk.)

Átvételi pontok:

  • azonnal átvehető raktárunkon:
    8000 Székesfehérvár, Körte utca 12.
  • kb. 1 héten belül átvehető székhelyünkön (telefonos egyeztetés alapján): 
    8000 Székesfehérvár, Adonyi út 96.

 

 

Kiszállítás FOXPOST csomagautomatába  - díjtáblázat alapján

Lehetőség van FOXPOST csomagautomatába való kézbesítésre is, amennyiben a csomag súlya 25 kg alatt van és belefér a legnagyobb 60 x 36 x 62 cm méretű dobozba. Előre utalás vagy Bankkártya vagy Barion egyenleg fizetési mód esetén, a fizetendő összeg beérkezésétől számított átlagosan 3 munkanapon belül várható a csomag megérkezése a kiválasztott csomagautomatába.
Újdonság a FOXPOST automatánál 50 000 Ft értékig utánvétellel fizetni a csomag átvételekor, ennek drágább a díja az utánvét kezelés miatt. Ilyenkor az automatánál kell bankkártyával fizetni! Ehelyett sokkal inkább javasoljuk a weboldalunkon történő bankkártyás fizetést, ami olcsóbb és ugyanolyan biztonságos! Ezért erre a fizetési módra nem is adunk kedvezményt!
Az aktuális automata listáról a www.foxpost.hu weboldalon tájékozódhat. A díjtáblázatunk bruttó rendelési érték függvényében változik.

FOXPOST csomagautomata
Rendelési érték Előre utalás
Bankkártya
Barion egyenleg
Utánvétel (Bankkártya az automatánál)
0 Ft - 5 000 Ft 690 Ft 1190 Ft
5 001 Ft - tól
10 000 Ft - ig
345 Ft 1190 Ft
10 001 Ft-tól ingyenes 1190 Ft


Azon megrendelést, ahol legalább egy terméket ingyen kiszállítással jelöltünk meg, az egész rendelést díjmentesen szállítjuk ki a kiválasztott csomagautomatába.

 

Kiszállítás futárszolgálattal belföldi címre  díjtáblázat alapján

Ha BK TRANS futárszolgálattal szállítunk, a csomag legnagyobb megengedett súlya 30 kg. A várható átlagos szállítási határidő - előre utalás vagy online fizetés esetén a pénz beérkezésétől számítva -  4 munkanap. A csomag feladásáról e-mail értesítést küldünk, amely tartalmazza a csomagszámot a csomagkövetéshez. Utánvételes feladás esetén átvételkor kell készpénzzel fizetni a futárnak. 

 

Futárszolgálat szállítási díjai
Rendelési érték

Előre utalás
Bankkártya
 Barion egyenleg

Utánvétel
0 Ft - 5 000 Ft 1270 Ft 1524 Ft
5 001 Ft - 10 000 Ft 635 Ft 762 Ft
10 001 Ft-tól ingyenes ingyenes


Azon megrendelést, ahol legalább egy terméket ingyen kiszállítással jelöltünk meg, az egész rendelést díjmentesen szállítjuk ki futárszolgálattal.

 

Kiszállítás futárszolgálattal belföldi címre  - díjtáblázat alapján

Ha DPD futárszolgálattal szállítunk, a csomag legnagyobb megengedett súlya 50 kg. A várható átlagos szállítási határidő - előre utalás vagy online fizetés esetén a pénz beérkezésétől számítva -  2 munkanap. A csomag feladásáról e-mail értesítést küldünk, amely tartalmazza a csomagszámot a csomagkövetéshez. Utánvételes feladás esetén átvételkor kell készpénzzel fizetni a futárnak. 

 

Futárszolgálat szállítási díjai
Rendelési érték

Előre utalás
Bankkártya
 Barion egyenleg

Utánvétel
0 Ft - 5 000 Ft 1270 Ft 1524 Ft
5 001 Ft - 10 000 Ft 635 Ft 762 Ft
10 001 Ft-tól ingyenes ingyenes


Azon megrendelést, ahol legalább egy terméket ingyen kiszállítással jelöltünk meg, az egész rendelést díjmentesen szállítjuk ki futárszolgálattal.

 

Online fizetési lehetőség

Weboldalunkon lehetőség van Online Bankkártyás fizetési lehetőségre a Barion rendszerén keresztül. Kényelmesen fizethet regisztráció nélkül a bankkártya adatainak megadásával, vagy kiegyenlítheti a Barion egyenlege segítségével. Fontos tudni, hogy wbeoldalunk semmilyen bankkártya adathoz nem fér hozzá, mivel minden fizetési tranzakció a Barion megbízható rendszerében történik.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhat közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltöltsön egy Barion-egyenleget - ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség! Ha erről szeretne tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu